Algemene voorwaarden

Wij heten u van harte welkom in Bed and Breakfast De Leeuw en wij verzoeken u zich op de hoogte te stellen van deze algemene voorwaarden.

Deze algemene voorwaarden zijn op al onze transacties van toepassing.

Prijzen

De prijzen op de website zijn inclusief btw, toeristenbelasting en bed- en badlinnen. Het is mogelijk eerder in te checken of later uit te checken op aanvraag.

Reservering en bevestiging

Bij reservering via booking.com is de reservering direct definitief voor beide partijen.
Bij reservering via het contactformulier of telefonisch is de reservering definitief na een bevestiging per e-mail.

Annuleren

Indien u genoodzaakt bent om uw reservering te annuleren 1 week of langer voor de dag van aankomst dan krijgt u uw volledige aanbetaling terug, tenzij anders is overeengekomen. Indien u uw reservering annuleert binnen 1 week voor aankomst dan brengen wij het volledige bedrag van de reservering in rekening.

Personen in het appartement

Alleen de personen aangegeven op het reserveringsformulier kunnen gebruik maken van de kamers. Het is niet toegestaan zonder overleg bezoek te ontvangen of extra personen te laten overnachten. Bij overschrijding kan verder verblijf beëindigd worden, zonder dat er aanspraak gemaakt kan worden op restitutie van de betaling.

Rijwielen

Rijwielen kunnen binnen het hek gestald worden. Het is niet toegestaan rijwielen door de ark te verplaatsen of in de ark te parkeren.

Schade

Gasten verplichten zich de kamer in dezelfde staat achter te laten als waarin het werd aanvaard. Indien er onverhoopt schade wordt aangebracht aan de kamer of de inventaris dient dit onmiddellijk bij ons vermeld te worden. De gast is aansprakelijk voor schade die plaatsvindt tijdens het verblijf inclusief schade toegebracht door derden die met toestemming van de eigenaren aanwezig zijn tijdens het verblijf.
Schade en/of vermissingen, maar ook daarmee verband houdende herstel- of vervangingskosten zullen op de gast verhaald worden. De aansprakelijkheid voor schade blijft bestaan indien de schade na vertrek wordt geconstateerd.

Roken

Binnen roken is verboden. Wij zullen maximaal 100 euro in rekening brengen indien wij constateren dat er op de kamer is gerookt.

Vroegtijdige beëindiging van het verblijf

Tijdens het verblijf kunnen de eigenaren de huurovereenkomst te allen tijde ontbinden indien de gasten zich niet houden aan de overeengekomen voorwaarden, er sprake is van geluidsoverlast of er schade wordt aangebracht aan de kamer. In dit geval kan het verblijf beëindigd worden zonder dat er aanspraak gemaakt kan worden op restitutie van betaling.

Letsel en schade

De eigenaren van Bed and Breakfast De Leeuw kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor persoonlijk letsel, verlies of schade van en aan persoonlijke bezittingen voortvloeiend uit het verblijf in een van de kamers.

Verlies sleutel

Bij verlies van de sleutel wordt € 50,- in rekening gebracht.

Contactgegevens

Bed and Breakfast De Leeuw
Almelose Kanaal 177
8012BX Zwolle

E: info@deleeuwzwolle.nl
T: 06-29362104

KvK:

Wij wensen u een aangenaam en ontspannen verblijf toe in onze Bed & Breakfast.